Ταξίδια Εργασίας – Incentive – Ειδικεύσεις

Μια ιδιαίτερη πρόκληση για μάς, αφού είναι δεδομένο μας ότι το ταξίδι Εργασίας – Incentive καθόλου δεν συμπίπτει με ένα κοινό ταξίδι.

Οι άνθρωποί σας, άνθρωποι που ξέρουν από ταξίδια, και πελάτες μας, είναι για μας μοναδικοί και γι΄αυτό μοναδικές είναι και οι υπηρεσίες που επιθυμούμε να τους προσφέρουμε. Μοναδικές σε ποιότητα, άνεση και πολυτέλεια.

Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε όλους, χάρη στις ανταγωνιστικές τιμές στην εσωτερική αλλά και διεθνή αγορά, στα εισιτήρια, τα ξενοδοχεία και το σύνολο των σχετικών υπηρεσιών με βάση τον προκαθορισμένο σας προϋπολογισμό.

To FLIGHTBOOK γνωρίζει πολύ καλά ότι η έμφαση εκ μέρους σας δίνεται στην ποιότητα. Εκεί λοιπόν έχει εστιάσει και το δικό του ενδιαφέρον.

Το γραφείο μας θα ασχοληθεί με το πρόγραμμά σας, θα έχετε συχνή και λεπτομερή ενημέρωση στα διάφορα στάδια της οργάνωσης και θα γίνονται προσωπικές συναντήσεις προκειμένου να φροντίσουμε μαζί κάθε λεπτομέρεια. Η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας για να ικανοποιεί κάθε δυνατή απαίτηση, να λύνει κάθε απορία σας και να διεκπεραιώνει ακόμη και την τελευταία στιγμή οποιαδήποτε επιθυμία σας προκύψει.

 

Λειτουργούμε έχοντας στην διάθεσή μας αστείρευτες πηγές έμπνευσης για δημιουργικές ιδέες και μια σταθερή οργάνωση για να τις πραγματοποιούμε.

Το προσωπικό του FLIGHTBOOK αποτελείται από ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για τις ανάγκες του πελάτη, διαθέτουν πείρα αλλά και γνήσια επαγγελματική συμπεριφορά, ευγένεια και ήθος.

 

Με τα ίδια κριτήρια ποιότητας και γνώσης γίνεται και η επιλογή των εξωτερικών μας συνεργατών. Μέσα μεταφοράς, εξοπλισμός, τροφοδοσία, όλα αυστηρά επιλεγμένα και δοκιμασμένα.