Σχετικά με μας

H εταιρεία FLIGHTBOOK   είναι μια σύγχρονη και δυναμική παρουσία στο χώρο του Τουρισμού και των Συνεδρίων-Εκδηλώσεων. Οργανώθηκε με βάση τις διεθνείς προδιαγραφές ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών του, στοχεύοντας στην πλήρη κάλυψη των ξεχωριστών αναγκών του κάθε πελάτη του.

 

Είναι μέλος του Γ.Ε.Μ.Η / Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Ελληνικού Οργανισμού H.A.T.T.A. καθώς επίσης του μεγαλύτερου οργανισμού διοργανώσεως συνεδρίων στον κόσμο τον γνωστό I.C.C.A που μας ενημερώνει διαρκώς για τις νέες μεθόδους και αλλαγές στον ευαίσθητο και υπεύθυνο χώρο της διοργάνωσης.

 

Ανανεώνεται και ενημερώνεται διαρκώς σχετικά: με τις νέες οικονομικότερες μεθόδους εκδόσεως εισιτηρίων, τα νέα Ξενοδοχεία, τους νέους Συνεδριακούς  χώρους, τις καινούριες μεθόδους  προώθησης των συμφερόντων των πελατών του. Είναι συνδεδεμένο με ON LINE RESERVATION SYSTEM (AMADEUS) με όλες τις αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, δρομολόγια τραίνων κ.λ.π, όλου του κόσμου, για να μπορεί να δίνει άμεση, σαφή και έγκυρη ενημέρωση/υπηρεσίες στους πελάτες του.

 

Τα στελέχη της ομάδας του, μέσα από την μακρόχρονη παρουσία και προσφορά τους στο χώρο του Τουρισμού, έχουν την εκτίμηση και αποδοχή σημαντικού τμήματος του βιομηχανικού,  εμπορικού και Ιατρικού κόσμου.

 

Οι τομείς στους οποίους το FLIGHTBOOK διαθέτει ειδική γνώση και εμπειρία είναι: η έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων όλων των τύπων Εσωτερικού και Εξωτερικού, η οργάνωση ταξιδιών και ταξιδιών Incentive, η  εγχώρια και παγκόσμια ξενοδοχειακή αγορά,  κρατήσεις και διοργανώσεις ποικίλων εκδηλώσεων, άριστη διοργάνωση από μικρά ειδικά Meetings μέχρι και μεγάλα απαιτητικά Συνέδρια πολυάριθμων συνέδρων και φυσικά στη γενικότερη τουριστική αγορά σε όλους τους τομείς.