ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΙΟΑΝΝΙΝΑ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΠΑΠΙΓΚΟ 3ΗΜΕΡΗ(Αναχωρήσεις: 23&30/12)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΙΟΑΝΝΙΝΑ - ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΠΑΠΙΓΚΟ  3ΗΜΕΡΗ(Αναχωρήσεις: 23&30/12)

3ήμερη Οδική Εκδρομή

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

ΙΟΑΝΝΙΝΑ – ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ – ΠΑΠΙΓΚΟ

 

 

1η μέρα: Γιάννενα – Μονοδένδρι – Πάπιγκο

Συγκέντρωση στα γραφεία μας ώρα 07:00 και αναχώρηση με στάση στον Ισθμό. Θα περάσουμε από Ρίο – Αντίρριο και θα φτάσουμε στην Αμφιλοχία για στάση φαγητού. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στο Μπιζάνι για να επισκεφτούμε το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλλη. Αμέσως μετά θα κατευθυνθούμε στο Πέραμα και επίσκεψη στο Σπήλαιο των Ιωαννίνων. Άφιξη στα Γιάννενα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα: Γιάννενα – Μονοδένδρι – Πάπιγκο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα χωριά του Ζαγορίου. Θα κατευθυνθούμε προς το πιο γνωστό από τα χωριά του Ζαγορίου, το Πάπιγκο εξαιρετικής ομορφιάς και μοναδικής αρχιτεκτονικής ,παραμονή .Συνεχίζουμε για το Μονοδένδρι. Από τη θέση Οξυά θα δούμε τη πιο ωραία θέα της Χαράδρας του Βίκου και το Πέτρινο Δάσος. Με µήκος 12 χλµ. –ξεκινά από τον Βίκο και καταλήγει στο χωριό των Κήπων– κατέχει ρεκόρ Guinness, καθώς πρόκειται για το βαθύτερο παγκοσμίως! Μαζί µε τον ποταµό Βοϊδοµάτη συνιστά τον πυρήνα του Εθνικού Δρυµού Βίκου-Αώου. Η διάσχισή του διαρκεί 5 ώρες .Όσοι αντέχουν θα μπορέσουν να επισκεφθούν το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής στο χείλος του γκρεμού. Το απόγευμα επιστροφή στα Γιάννενα. Απόγευμα ελεύθερο Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Γιάννενα – Μονοδένδρι – Πάπιγκο

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το νησάκι της Λίμνης. Μετά μία σύντομη προαιρετική βόλτα μέχρι το μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, θα επιστρέψουμε και θα αναχωρήσουμε άμεσα για το Μέτσοβο μέσω Εγνατίας Οδού. Θα επισκεφθούμε το Αρχοντικό Τοσίτσα και την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Στη συνέχεια θα φτάσουμε στην Καλαμπάκα και μέσω Δομοκού παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Αναχώρησεις: 23 & 30/12

Διαφορά μονόκλινου: 60 ευρώ

Για την αναχώρηση στις 30/12 επιπλέον: 20 ευρώ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
Ξενοδοχείο στα Γιάννενα με πρωινό
Ημιδιατροφή ( δύο γεύματα η δείπνα σε παραδοσιακές ταβέρνες )
Μεταφορές – Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Αρχηγός του γραφείου μας
ΦΠΑ
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης    
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Είσοδος στα Μουσεία και το σπήλαιο των Ιωαννίνων.
Εισιτήρια πλοιαρίου.
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.
Φόροι πόλεων    
 
 
 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

210 9020016

3 ημέρες / 2 νύχτες
από 205,00€ 200,00€/ ΔΙΚΛΙΝΟ