ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Σχεδιάζουμε μαζί το ατομικό σας ταξίδι στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό.

 

Μπορείτε μαζί μας να συζητήσετε και να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας, για οποιοδήποτε προορισμό στον κόσμο, και μάλιστα ανάλογα το budget σας, δηλαδή τα χρήματα που περίπου θέλετε να ξοδέψετε!

Επιλέξτε από εκατοντάδες Ξενοδοχεία συνεργατών μας από όλο τον κόσμο, με τις καλύτερες τιμές καθώς και από όλες τις αεροπορικές εταιρίες του Κόσμου, ακόμα και τις low cost carriers, όπως Easyjet, Ryanair, κλπ

Για εμάς στο Flightbook.gr το Ατομικό Ταξίδι δεν είναι όμως μόνο τα Αεροπορικά και η Διαμονή σας! Μπορείτε να οργανώσετε το Προσωπικό Ατομικό σας ταξίδι με όση λεπτομέρεια εσείς επιθυμείτε.

Επισκέπτοντας μία χώρα συνήθως επιθυμούμε να δούμε πάνω από μία πόλη.

Μαζί λοιπόν μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο το οποίο θα συμπεριλαμβάνει

  1. Εισιτήρια για μετακινήσεις: αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, σιδηροδρομικά, και λεωφορεία.
  2. Διαμονή σε ξενοδοχεία της επιλογής σας αλλά και σε ιδιαίτερα καταλύματα όπως Βίλες.
  3. Ξεναγήσεις και ημερήσιες εκδρομές.
  4. ​Εισιτήρια θεατρικών, μουσικών παραστάσεων και άλλων εκδηλώσεων
  5. ​Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.
  6. ​Ενοικίαση αυτοκινήτου με ή χωρίς οδηγό.

Επιπλέον υπηρεσία ολοκληρωμένου προγράμματος.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς ένα πακέτο με τις βασικές πληροφορίες που θα χρειαστείτε στο προορισμό που θα επισκεφτείτε. Όπως χάρτες, πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις σας στην πόλη, τα κόστη των εισιτηρίων με τα ΜΜΜ, τα ωράρια λειτουργείας σε μουσεία και αξιοθέατα που θέλετε να επισκεφτείτε κ.α., έτσι ώστε όταν επισκεφτείτε τον προορισμό αυτό να τα έχετε όλα αίτημα χωρίς να χρειαστεί να ψάξετε τίποτε μόνοι σας.  

 

Μπορείτε να κλείσετε από Ελλάδα λοιπόν τις εκδρομές αυτές ώστε να εξασφαλίσετε σίγουρα θέσεις και να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας!

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.